Handlekurv
Meny

Gaver & Gadgets

Gaver. Ting vi gir bort for å vise at vi bryr oss og liker noen. At vi tenker på vedkommende. Gaven er kanskje ikke akkurat alltid det mottakeren ønsker, men felles for alle gaver er at de gis bort i beste mening, med et håp om at de settes pris på og er til glede og nytte for de som får dem.

Den personlige gaven til noen du liker finner du her hos oss på Getpersonal.no. Med vår hjelp får du ikke bare en gave som kan være nyttig i hverdagen, du får også muligheten til å gjøre den helt unik. Her kan du fikse en gave som ikke bare er praktisk, men som også appelerer til det emosjonelle. Den perfekte kombinasjonen av det som skaper den perfekte gaven.

Getpersonal.no gjør det lett for deg som giver. Uansett om det dreier seg om en snusboks i metall, en seddelklemme, lommebøker, lommelerker eller kortholdere, finner du presangen i vårt utvalg. Vi har også en rekke morsomme dingser for deg som er ute etter å kombinere gaven med humor. For at du virkelig skal være fornøyd med innkjøpet ditt, har vi sørget for at gavene hos oss er både vakre og holdbare. De fleste kan man dessuten få gravert, for å få den personlige touchen som iblant kreves for å gjøre din presang litt ekstra spesiell.

Filter
Varer 1120 av 417
Tidligere Neste
Filter
Varer 1120 av 417
Tidligere Neste
Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.