Handlekurv
Meny

Slipsnål

Kjøp slipsnål med gravering i vår nettbutikk Norge. En slipsnål signaliserer at eieren har et gjennomtenkt antrekk. Spesielt hvis slipsnålen matcher annet metall som inngår i antrekket, for eksempel en beltespenne eller kanskje mansjettknappene. Har du gullknapper på dressjakken eller på blazeren, så er slipsnåler med initialer i gull virkelig prikken over i-en! Det finnes mange typer slipsnål, initialer er måte å skille seg ut på. Disse detaljene er viktige fordi de forteller mye om personen som bruker de. De viser at man har tenkt gjennom hvordan man skal kle seg, og ikke bare slengt på seg de første klærne som man kom over. En mann med stil bruker alltid slipsnål, gjerne en slippsnål med navn, og gjør det oppmerksomt og med stil. Dersom du ønsker et stilig antrekk trenger du din slipsnål gravert med en unik tekst, for eksempel en slipsnål med initialer.

Husk på at en veldesignet slipsholder i gull ikke bare er veldig pen, den er dessuten meget praktisk å ha. Slipsnåler er resultatet av kombinasjonen av funksjon og design. Mange slips har dessverre endt opp i suppen eller sausen. Disse ulykkene kunne enkelt ha vært unngått med hjelp av en gravert slippsnål. Du kan velge blant våre ulike slippsnåler med gravering og matche med antrekkene dine. Alternativt kan du begynne med slipsnålen i sølv og kjøpe mansjettknapper som matcher den. Hvilken rekkefølge du tar det i er helt opp til deg. En slippsnål til far på farsdag er også en klassiker.

Kjøp en slipsnål med gravering i gull, sølv eller i svart og oppgrader antrekket ditt. Eller hvorfor ikke kjøpe en av hver, så har du en for hver anledning. Du velger selv hva som skal inngraveres for å gjøre slipsholderen din unik. Kjøpe slipsnål med inngravering på nett allerede i dag!

Filter
5 produkter
Filter
5 produkter
Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.