Handlekurv
Meny

Signetring & Ringer

En signetring er et klassisk smykke for både herre og dame som vil ha det lille ekstra for antrekket. En personlig signetring med gravering, vanligvis av en bokstav eller initialer, gjør det allerede unike tilbehøret enda mer spesielt. Vi har signetringer i ekte 925 Sterling Sølv, enten med rhodiumbelegg eller ekte gullbelegg.

Videre er signetringene i vårt sortiment laget i Italia, som er verdensledende innen produksjon av høykvalitets sølvsmykker. Størrelsen er også justerbar slik at de passer stort sett alles fingre. Vi anbefaler at disse ringene bæres på lillefingeren eller ringfingeren.

Med din egen gravering blir en signetring en personlig og unik gave til noen du er glad i. Det kan være en bursdag eller en annen høytid hvor vi feirer en spesiell person for oss. Det kan være for studenten, konfirmasjonen, eller hvorfor ikke bryllupet. La bestemennene dine eller brudepikene bruke matchende graverte signetringer under seremonien, et fint og unikt element. Benytt anledningen til å bestille i dag!

Filter
4 produkter
Filter
4 produkter
Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.