Handlekurv
Meny
Eksamensgaver

Eksamensgaver

Personlig eksamensgave til han & henne - Gavetips eksamen. Slutten av skolegangen betyr slutten på en æra, og begynnelsen av en ny. Det er enden på flere år med hardt arbeid, gode venner og øyeblikk med både glede og frustrasjon. Men det er også begynnelsen på en helt ny fase av livet, hvor den tidligere studenten skal ut i verden for å utrette nye, store ting. Dette er verdt å markere. Vi har de perfekte gavene som gjør dette øyeblikket til noe man husker for alltid.

Hvis du har en sønn, datter, nevø, niese eller barnebarn som nettopp har tatt sin siste eksamen på videregående, en høyskole, et universitet eller en annen institusjon, kan du vise dem at du både er stolt og glad i dem ved å gi dem en personlig og unik eksamensgave. Nedenfor finner du mange gode gavetips til nylig uteksaminerte studenter – både til ham og henne.

Ett tips er å kjøpe en elegant og vakker penn som studenten kan ha glede av i den nye jobben sin eller i videre studier. Vi har også smykker, lommebøker, lightere og andre artikler som både er fine å se på og praktiske å bruke – for eksempel til kjøkkenet. Du kan også få en personlig inngravering på den gaven du velger. Skriv inn navnet eller initialene til den som skal få gaven, eller skriv en personlig beskjed eller et par visdomsord som de kan ta med seg på reisen gjennom livet.

Se hele utvalget vårt av eksamensgaver nedenfor, og kjøp en personlig gave med gravering til den uteksaminerte studenten. De har jobbet hardt for å komme dit de er i dag, og de fortjener litt ekstra oppmerksomhet på denne dagen. Sørg for at denne store dagen blir husket for resten av livet, og bestill din personlige eksamensgave i dag!

Filter
102 produkter
Filter
102 produkter
Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.