Handlekurv
Meny

Bar, Glass & Kjøkken

Graverte glass, whiskykarafler eller annet stilig tilbehør til kjøkken eller bar. Vi har mange fine produkter som passer til alle slags drikker, matlaging og arrangementer. Champagne, cognac, vin, whisky eller øl – vi har noe til alles favorittdrikk! Alle produkter kan graveres slik at de passer perfekt til den du er glad i.

I denne kategorien finner du unike og luksuriøse artikler. Alt for hjemmet som vil ha det lille ekstra. Kanskje har du alltid drømt om å sablere en champagneflaske med en champagnesabel? Eller kanskje du er ute etter vakre champagneglass med gravering til deres bryllupsdag? Her kan du også finne gavene til den ekte feinschmeckeren med elegante humidorer og glass til caffè latte. Dette er med andre ord den riktige kategorien for deg som leter etter det unike, enten til deg selv eller til den du elsker.

Husk å få gravert en personlig hilsen eller noen unike ord, om mulig. Det er en høyt verdsatt del av en gave og samtidig en detalj som gjør gaven helt unik og bare egnet for en eneste person. La det personlige komme frem i det som er unikt – det er fullt mulig her hos Getpersonal.no.

Filter
Varer 1120 av 327
Tidligere Neste
Filter
Varer 1120 av 327
Tidligere Neste
Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.