Handlekurv
Meny

Whiskey glass

Whiskyglass legemliggjør essensen av raffinement og nytelse, noe som gjør dem til ideelle gaver for whiskyentusiaster. I vår samling av whiskey glass med gravering finner du en rekke stiler, fra klassiske tumblere til elegante tulipanformede smaksglass. Vårt utvalg av whiskyglass fra kjente merkevarer er nøye utvalgt og hvert glass har sine egne unike detaljer og egenskaper, som sikrer muligheten for en minneverdig drikkeopplevelse for alle ulike typer whisky.

Det som utmerker våre whiskeyglass er muligheten for personlig gravering med rask levering. Ved å gravere tekster som f.eks navn, dato eller et gjennomtenkt ordtak, kan du enkelt lage en virkelig skreddersydd gave som faller i smak hos mottakeren. Enten det er for å feire en bursdag, en prestasjon eller bare uttrykke takknemlighet, er personlige whiskyglass en populær og uforglemmelig gave.

Øk gaveopplevelsen med våre graverte whiskyglass designet for å imponere selv de mest kresne whiskykjennere. Utforsk utvalget vårt og oppdag en genuint unik og personlig gave til whiskyelskeren i livet ditt.

Filter
29 produkter
Filter
29 produkter
Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.