Handlekurv
Meny

Gjestebok til bryllup, konfirmasjon, dåp & hytte

Her kan du enkelt kjøpe en personlig gjestebok til bryllup, konfirmasjon, hytte, dåp, navnefest, bursdag eller babyshower. En gjestebok med navn er et must for hver hytte og lar gjestene dine lage minneverdige bidrag som du kan se frem til hele livet. Til bryllupet er det også et must for din store fest og skaper verdifulle minner.

Det er mange anledninger der en personlig gjestebok med gravering bør være med. Til dåpen eller babyshoweren vil det være en verdifull juvel for baby din i fremtiden. Morsomme anekdoter og historier er samlet inn til en konfirmasjon eller bursdag. Til en begravelse blir en minnebok med hilsener fra kjære en samling fine minner.

Er du ute etter en eksklusiv hotellgjestebok anbefaler vi en av våre unike skinngjestebøker som er laget i Italia og er meget solide. Vi hjelper deg med å få gravert ditt eget design eller logo.

På gjestebøkene våre, enten det er til dåp, hytte eller bryllup, kan du gravere inn ditt eget navn, dato eller teksten du synes passer godt. Stilig og enkel.

Filter
10 produkter
Filter
10 produkter
Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.