Handlekurv
Meny

Konfirmasjonsgaver

Personlig konfirmasjonsgave til han & henne - Gavetips konfirmant med gravering. Konfirmasjonen er en viktig milepæl i livet til mange unge mennesker. Det er begynnelsen på voksenlivet, og er en dag som er verdt å markere. Det er ikke alltid like enkelt å finne den perfekte konfirmasjonsgaven, men nedenfor vil du finne mange kreative og originale tips som konfirmanten vil ha stor glede av. Vær med på å gjøre konfirmasjonsdagen til en ordentlig høytidsdag og en fest for konfirmanten!

En personlig gave er alltid en sikker vinner. Vi tilbyr inngravering på alle gaveartiklene våre, slik at du kan gi bort en helt personlig og unik gave til konfirmanten. Du kan for eksempel velge å gravere gaven med navnet til vedkommende, konfirmasjonsdatoen eller en tekst som sier om gaven kommer fra foreldre, fra en tante, fra besteforeldre eller fra et søsken. Et annet tips er å gravere inn en personlig hilsen eller noen kloke ord som konfirmanten kan ta med seg inn i den neste fasen av livet. På denne måten gir du konfirmanten en minneverdig og morsom gave.

Til jenter som skal konfirmere seg, kan vi foreslå et personlig smykke med en unik inngravering.
Vi har også flere herresmykker som passer til gutter som skal konfirmeres, for eksempel mansjettknapper, kors eller dog tags. Vi har dessuten mange andre fine og praktiske gaveartikler som konfirmanten vil kunne ta med seg gjennom livet – og alle kan fås med en personlig gravering. Uansett om du trenger en gave til han eller henne, har vi noe for enhver smak i sortimentet vårt.

Kjøp en personlig konfirmasjonsgave til et barn eller barnebarn, en lillesøster eller lillebror, en niese eller nevø – vi har gaver som passer til alle konfirmanter, uansett hvem de er. Se hele utvalget vårt nedenfor og finn den perfekte konfirmasjonsgaven i dag!

Filter
102 produkter
Filter
102 produkter
Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.