Handlekurv
Meny

Sommerlige ølglass med egen tekst

Sommeren er endelig her og det er på tide å invitere vennene dine på grilling og tilbringe hyggelige kvelder i hagen og på balkongen. Når sommervarmen slår til vil du ha noe kaldt å drikke, og hva smaker vel bedre enn en kald øl som får hele glasset til å dugge? Det er mange gode sommerdrikker å velge mellom, og øl kan virkelig klassifiseres som en klassisk sommerdrink som passer til det meste.

Dekk for en hyggelig grillbuffet og server det kalde ølet i stilige ølglass. Mange ganger spiser og drikker vi også med øynene og det ser alltid finere ut om man anstrenger seg litt for å dekke pent og servere drinken i fine glass. Hvordan ser ølglass ut hjemme hos deg? Er det på tide med noen nye innkjøp av pent designede ølglass? Kjøp ølglass med gravering på nett i dag!

Populære ølglass

Fiks stilige ølglass og bestill med egen tekst. Nå kan du tilby vennene dine iskald øl i festlige glass med stilig inngravering. Ølglass med egen gravering er også den perfekte gaven til venner som liker øl og fremfor alt vakre glass. Overrask din beste venn med stilige ølglass og graver inn en frase, en viktig date eller vennens navn. Ølglass med navn eller tekst kan ses på som en ekstra spesiell gave som egner seg like godt å gi til en som "nuller" som til enhver bursdagsgris. Ølglass kommer i en rekke design og størrelser, og mange ganger er det morsommere å kjøpe flere. Et halvt eller et dusin fine ølglass vil definitivt ikke samle støv i hyllene når sommerkveldene er varme og grillen er varm.

Glass i klassiske former

I dag finnes det en rekke ulike design på ølglass. Noen av de vanligste modellene av ølglass er kopper og høye, smale glass. Velg blant vakkert designede glass fra blant annet tyske, franske og finske produsenter som alle tilbyr et stilig og trendy utvalg av ølglass egnet for gravering. Hvis du ønsker å kjøpe et mindre kvantum enn et halvt eller et helt dusin, kan du foreslå å velge en to-pakning. Ølglass med personlig gravering er flotte som gave til en populær trener eller lærer og som takkegave for samarbeid på jobb og helt perfekt som bryllupsgave.

Eksklusive ølglass

Belønn deg selv med en øl

La sommerkveldene på balkongen og terrassen bli noe å glede seg til. Forbered med noen kalde øl i kjøleskapet og god snacks. Fordelen med øl er at du kan drikke det akkurat som det er uten å måtte legge ut snacks. Etter en lang dag på stranden eller når du er ferdig med dagens hagearbeid eller ferdig med å bygge terrassen, smaker en øl fantastisk og er noen ganger den beste belønningen. Vil du ha en liten matbit under parasollen når du sitter med ølglasset i hånda, er det greit å åpne en pose med nøtter eller helle på chips.

Fortsett gjerne med øl som en kontinuerlig drink under middagen, og for deg som liker å prøve nye smaker er det flust av gode øl å oppdage. Oppdag gjerne dine nye favorittøltyper i stilige glass med gravering. Velg personlige påskrifter som betyr noe spesielt for deg eller vennene du gir brillene til. Mange liker å drikke en øl foran TV-en mens de ser på favorittfotballlaget. Fest en hyggelig TV-kveld og sett frem noen kalde øl som du drikker fra ølglass som er inngravert med navnet på favorittklubben din. Det finnes i grunnen ingen bedre måte å vise din støtte på!

Enkelt å bestille på nett

Bestill dine stilige ølglass direkte på nett som sendes hjem til deg. Oppdag fordelene med å handle på nett. Med noen få enkle knappetrykk er dine nye ølglass på vei hjem til deg med gratis frakt. Gjør sommeren til et varig minne med hyggelige kvelder ute i selskap med glade venner og by på godt øl i stilige ølglass. Under kategorien ølglass med gravering finner du massevis av fine modeller som vi kan gravere og levere raskt, pent og enkelt.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.