Handlekurv
Meny

Personlig gave til jegeren - 15 fine gavetips til jakt

Hvis du leter etter en personlig gave til jegere, har du kommet til rett sted! Vi har massevis av både praktiske og morsomme dingser som også kan tilpasses med din egen gravering. Nedenfor finner du mange must-haves for den moderne jegeren!

Med høst og vinter kommer ikke bare fargerike blader og deretter kulden, men også jaktsesongene. Hvis din kjære er en jeger og du ønsker å finne en fin personlig gave å overraske med, har du kommet til rett sted. På våre produkter kan du velge din helt egen graveringstekst. Vi kan også gravere f.eks. jaktmotiver på de fleste av våre produkter, kontakt oss så hjelper vi deg med det.

Tips til en personlig gave til jegere

 

  • Håndvarmer med gravering
  • Jaktkniv med gravering
  • Kokkekniv med gravering
  • Lommelerke med gravering
  • Multiverktøy med gravering
  • Termos med gravering
  • Termokopp med gravering
  • Vannflaske med gravering
  • Zippo-lighter med gravering


En av de mest populære og verdsatte gavene til en erfaren jeger er selvfølgelig jaktkniven. Vi har jaktkniver av høy kvalitet fra verdenskjente produsenter som Fällkniven og Victorinox. Du kan enkelt velge personlig gravering til disse ved å gå inn på en produktside og scrolle ned, der kan du teste ulike graveringstekster, fonter og tekststørrelser.

Jaktkniver og foldekniver med gravering

Andre populære personlige gaver som egner seg til jakt er f.eks. håndvarmere, termoser, lommelerker eller Zippo lightere. En håndvarmer er et utmerket tilbehør for jegeren under en røff jaktdag, og en pen termos med varm kaffe varmer godt opp. En Zippo lighter er en klassisk og pålitelig lighter som fungerer i all slags vær. En lommelerke med jaktmotiv som inneholder noe sterkt og smakfullt passer perfekt hjemme på hytta når dagens jakt er over.

Populære jaktgaver

Hva er greit å gravere på personlige gaver til jakt da? Det enkleste er navn eller initialer, men også ordtak eller en tekst som betyr noe for deg kan også settes stor pris på. Som vi nevnte tidligere kan vi også hjelpe med gravering av jaktmotiver, som kan være svært elegante i kombinasjon med navn, initialer eller datoer.

Praktiske gaver til jegere

Selvfølgelig er det også slik at personlige gaver til jegere ikke trenger å være jaktrelaterte produkter. Det kan også være et whiskyglass eller en ølkrus med gravering av et jaktmotiv. Vi vet at disse drikkene blir satt pris på av mange jegere på kvelden etter jakten. Da blir det litt ekstra gøy med personlig graverte glass å nyte drinken med.

Personlig julegave til jegere

Ønsker du enda flere tips om morsomme dingser til jakt og personlige gaver til jegere kan du klikke deg rundt blant alle våre ulike kategorier hvor du finner masse fine, praktiske og morsomme produkter som kan graveres. Vi anbefaler også at du ser nærmere på kategorien jaktkniv med gravering. Uansett hvilket produkt du velger å bestille, graverer vi raskt, pent og enkelt.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.