Handlekurv
Meny

Jaktkniv Fällkniven TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood

Eksklusiv jaktkniv Fällkniven TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood. Velg din egen graveringstekst for å lage den ultimate gaven til en jeger! TH1-knivene er nummerert på kanten av bladet.

Taiga Hunter TH1 er en klassisk jaktkniv av meget høy kvalitet. Kniven har et kraftig blad som er laget av laminert koboltstål, noe som gir et robust blad og en egg som holder skarpheten lenge. Det ergonomiske håndtaket gir et fast og sikkert grep Et ergonomisk håndtak gir et trygt og stabilt grep i all slags vær.

TH1 Taiga Hunter er en håndlaget jaktkniv og skaftet er laget av den unike typen ørkenjernved ("desert ironwood" på engelsk og "olneya tesota" på latin). Som andre naturmaterialer varierer strukturen og fargen, noe som gjør hvert håndtak helt unikt. Denne tresorten, som finnes i det sørvestlige USA, har en spesiell og litt merkelig egenskap – den er tyngre enn vann med en tetthet på 1,2 kg/dm³, som betyr at den synker.

For å opprettholde glansen behandles ørkenjerntre best med en type treolje som inneholder linolje. Fordi bladet går i full bredde gjennom håndtaket, får TH1 Taiga Hunter en pålitelig og robust konstruksjon.

Zytel hylster med sikkert låsesystem gjør det enkelt og trygt å bære kniven. Bestill TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood med gravering i dag, gratis frakt!

Utsolgt
Produktinformasjon
Merke Fällkniven
Materiale Rustfritt stål Lam. CoS HRC 60
Mål Total lengde: 188 mm | Knivblad lengde: 84 mm | Knivblad tykkelse: 4,5 mm
Vekt 149 g
Leveringsinformasjon

Levering 5-10 ukedager - Gratis frakt på bestillinger over 1000 kr.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.