Handlekurv
Meny

Hva kjøper man i bryllupsgave 2023 - Våre 10 beste tips

Hva kjøper du i bryllupsgave i 2023? Nedenfor finner du massevis av ideer og tips som hjelper deg med å finne den perfekte bryllupsgaven!

Hva skal man gi i bryllupsgave og hva er egentlig hemmeligheten bak en virkelig god bryllupsgave? Det avhenger selvfølgelig av brudeparet det gjelder og en rekke andre faktorer. En god gave kan være praktisk eller bare tjene som pynt, men en virkelig god bryllupsgave er alltid personlig. Vi har mange flotte gavetips i både praktisk og dekorativ kategori, og det beste er at du enkelt, raskt og pent kan gjøre alle gaver personlige ved å velge din egen graveringstekst.

Klassiske bryllupsgaver

Den personlige graveringen gjør det også enkelt for brudeparet å huske og sette pris på din unike gave. Ved å velge riktig produkt og gravere noe passende, blir det en uforglemmelig gave som brudeparet kan bære med seg livet ut.

Hva kjøper man i bryllupsgave 2023?

 

 • 24K Gullrose med gravering
 • Badstubøtte med gravering
 • Champagneglass med gravering
 • Champagnesabel med gravering
 • Champagnekjøler med gravering
 • Gjestebok med gravering
 • Mansjettknapper med gravering
 • Smykkeskrin med gravering
 • Termos med gravering
 • Vinkaraffel med gravering
 • Vinglass med gravering
 • Whiskeykaraffel med graveringHva slags gave passer til vennene dine som skal gifte seg da? Her er det greit å ha brudeparets interesser, stil og behov i bakhodet. Har de nylig byttet bolig? Da passer kanskje et par graverte champagneglass perfekt (eller vinglass om de har vin som interesse).

Luksuriøs bryllupsgave

Har de et landsted til felles? Da er en gjestebok med deres felles etternavn og navnet på landstedet eller området en helt perfekt gave! Er de veldig romantiske med hverandre? Da er en gullbelagt rose med gravering (for eksempel navn og dato for bryllupet) en gave de garantert vil sette pris på.

Hvis brudeparet har interesse for fest, har vi definitivt den perfekte gaven. En gravert champagnesabel er ikke bare en klassisk bryllupsgave, men også et perfekt festtilbehør. Det festlige her er å overraske brudeparet med en personlig champagnesabel og et par flasker bobler og la dem sable foran alle på bryllupsfesten. Bare sørg for å gi dem et raskt kurs i sabre først!

Fantasifulle bryllupsgaver

Har paret badstue er en badstubøtte eller badstupøs med gravering en kreativ og unik bryllupsgave, selvfølgelig med en matchet øse. Er de friluftsentusiaster har vi masse fine termoser og vannflasker som passer perfekt for eventyr i villmarken.

Hva skal man gi i bryllupsgave

Hva skal du gravere på gaven da? Generelt ser vi at du gjerne velger litt kortere og enklere gravering på produkter som skal brukes praktisk, som f.eks. navn og dato. Og på mer utsmykkede produkter kan du generelt gravere noe lengre eller noe som er mer personlig mellom deg og brudeparet. Under kategorien bryllupsgave finner du enda flere tips om gode gaver til vennenes store dag.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.