Handlekurv
Meny

Eksmensgave til politiet - Våre 12 beste gavetips

Ser du etter en politiavgangsgave? Da har du funnet akkurat det rette stedet! Vi har mange fine dingser og gaver som du også kan velge din egen graveringstekst til for å lage en helt personlig gave. Ta en titt på forslagene våre nedenfor og bestill en politieksamengave i dag!

Eksamen er en dag å feire og kanskje spesielt for de som skal beskytte hverdagen vår! En personlig gravert avgangsgave til politiet, f.eks. en notatbok, en penn eller et termoskrus, vil være en husket og verdsatt gave til vår nye rettshåndhevelseshelt som ikke vil bli glemt. Du kan enkelt velge graveringstekst på våre produkter ved å gå til en produktside og scrolle ned til graveringsfunksjonen.

Eksamensgave politi

Først blant våre tips til gaver til politifolk er den klassiske pennen med personlig gravering. Du trenger aldri å bekymre deg for at noen andre skal stjele favorittpennen din igjen. I tillegg vil graveringen minne vedkommende om å alltid ta med en ekstra penn på jobb. En eksklusiv notatbok med personlig gravering er også et godt forslag til gave. Det vil være enkelt å holde orden på alle notatene dine, enten det er privat eller på jobb. Og hvem vet, en dag kan boken være full av notater som kan være grunnlaget for en bestselgende detektivhistorie?

Hva er en god gave til en nyutdannet politimann?

 

  • Matboks med gravering
  • Notatbok med gravering
  • Nøkkelring med gravering
  • Penn med gravering
  • Termos med gravering
  • Termokopp med gravering



Hvilke andre gadgets eller gaver fungerer bra for din nyutdannede politimann? Det kan være produkter som er klassiske å feire med, f.eks. champagneglass eller en champagnesabel. Men det kan selvfølgelig også være hobbyrelatert. Hva liker din venn eller familiemedlem å gjøre? Vi har noe som passer til det meste! Dersom vedkommende liker å ta med egen mat på jobb, er en personlig gravert matboks perfekt!

Gave til en nyutdannet politimann

For å være på vakt mens du er på patrulje, kan det hende at din nyutdannede venn trenger en termos eller termoskrus med personlig gravering. Den kan fylles med kaffe eller te, og det er tydelig hvem kruset tilhører takket være graveringen din. En klassisk og verdsatt gave til en ny politimann. En annen enkel, men veldig praktisk gave er en gravert nøkkelring. Bidra til å holde orden på forskjellige sett med nøkler og kanskje gravere navn og politinummer?

Gave til ny politimann

Så der har du flere av våre beste forslag til eksamensgaver til nyutdannede politifolk. Men i butikken vår er det mange flere fine gaveideer, finner du ikke det du leter etter på denne siden kan du f.eks. se i kategorien personlige eksamensgaver eller bla gjennom alle de forskjellige produktkategoriene selv. Uansett hva du velger å bestille, graverer og leverer vi pent og enkelt!

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.