Handlekurv
Meny

Eksamensgave sykepleier - Våre 12 beste gavetips

Leter du etter en eksamensgave til en sykepleier? Da har du kommet til rett sted! Vi har mange fine gaver og dingser som også kan personaliseres med gravering. Perfekt for å feire denne minneverdige anledningen. Bestill din gave til en nyutdannet sykepleier i dag!

Eksamen er et stort steg i livet og vel verdt å feire. Her finner du mange gode tips om gaver til sykepleiere. Etter mange års studier og praksis begynner endelig arbeidslivet for alvor, og dette skal selvfølgelig feires med sine nærmeste. På våre produkter kan du velge din helt egen graveringstekst og dermed blir det enkelt å lage en unik og personlig eksamensgave til sykepleieren.

Gave til sykepleierstudent

Ved å velge din egen graveringstekst kan du være kreativ og personlig for å skape en helt unik gave til en nyutdannet sykepleier som ikke vil bli glemt. Du kan ha f.eks. navn og dato for eksamen, eller hvorfor ikke en morsom eller meningsfull tekst for deg? Du kan også velge skrifttype og tekststørrelse slik at graveringsstilen passer til gavemottakeren.

Hva er en god gave til en nyutdannet sykepleier?

 

  • Champagneglass med gravering
  • Notatbok med gravering
  • Penn med gravering
  • Termokopp med gravering
  • Vinglass med graveringHvilken gave eller gadget er best for din nylig uteksaminerte venn eller familiemedlem? Det kan være et klassisk produkt som brukes til feiringer, som f.eks champagneglass eller en champagnesabel. Men det kan også være hobbyrelatert.

Gave til sykepleier

For utevifter har vi mange fine termoser eller termoskrus. For vinelskeren finnes det elegante vinglass og vintilbehør. For smykkeelskeren finnes det mange fine smykkeskrin. For kokkeentusiasten er det forklær og kokkekniver. Og ja, alle produkter kan som sagt graveres slik at du enkelt kan bestille den perfekte eksamensgaven til sykepleieren.

Julegave til sykepleier

Så bla og klikk deg rundt til du finner en fin gave som du vet at sykepleiervennen din vil sette pris på. Tenk så på en god graveringstekst og bestill hjem sykepleierens avgangsgave. Vi tilbyr gratis frakt. I kategorien eksamensgaver finner du mange flere tips om gaver til nyutdannede sykepleiere. Bestill i dag!

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.