Handlekurv
Meny

Årets julegave 2022 - Våre 12 personlige favoritter

Hva er årets julegave 2022? Vi kan være partiske i saken, men vi tror definitivt at årets julegave er personlig gravert, uavhengig av det faktiske produktet det gjelder.

En personlig julegave kan settes pris på på en helt annen måte enn en vanlig julegave fordi det krever omsorg og kreativitet å komme opp med en fin og passende graveringstekst. Nedenfor finner du våre beste forslag til unike julegaver, som alle kan graveres, til noen du er glad i. Du kan lage årets beste julegave 2022 helt selv!

Beste julegave 2022

Når du velger din egen graveringstekst, kan du gi det aktuelle produktet en helt ny verdi for mottakeren. Et armbånd kan, i tillegg til å være et elegant tilbehør, bli en kjærlighetserklæring som alltid er der for din kjære. Et termoskrus med gravering kan holde til god kaffe om morgenen, men kan også ha en kjærlig gravert tekst som varmer like godt som selve kaffen i kulda. I tillegg til selve graveringsteksten får du også velge skrifttype og tekststørrelse slik at stilen på graveringen skal passe til din julegavemottaker.

Hva er årets julegave 2022?

 • Armbånd med gravering
 • Champagnesabel med gravering
 • Gjestebok & Hyttebok med gravering
 • Klokkeboks med gravering
 • Kokkekniv med gravering
 • Lommebok med gravering
 • Notatbok med gravering
 • Skopussesett med gravering
 • Smykkeskrin med gravering
 • Termokopp med gravering
 • Toalettmappe med gravering
 • Zippo-lighter med graveringHvilket produkt vil være den beste julegaven i 2022 til favorittpersonen din da? Vi har mange fine produkter som gir utmerkede julegaver, så det kan være vanskelig å velge mellom alle dingsene. Vi anbefaler at du tenker på personens stil og interesser. For den motebevisste kan et stilig armbånd med personlig gravering være den lille ekstra detaljen til et stilig antrekk. For friluftsentusiaster vil en termos med egen gravering være en både praktisk og verdsatt julegave.

Unike julegaveideer

En morsom idé kan være å gi bort en julegave fra en bestemt produktserie hvor du senere kan gi flere fine gaver fra samme serie på et annet tidspunkt. Det kan f.eks. være ulike typer glass fra Eva Solo eller Iittala. Blant våre produkter fra merket Stackers finnes det mange fine matchende produkter i ulike serier for både han og henne. Det kan være et matchende smykkeskrin, toalettmappe og tilbehør til henne eller en klokkeboks, smartphoneladestasjon og lommebok til ham.

Årets beste julegave 2022

Så klikk deg rundt til du finner et fint produkt som du vet vil være en perfekt julegave til dine kjære. Så finn ut en god tekst å gravere og bestill hjem årets julegave i 2022! Vi har både gratis frakt og raske leveringer, så det tar ikke mange dagene før du får den graverte klappen. Ønsker du enda flere tips om f.eks. julegave til mann kan du se i kategorien julegave til han. Bestill i dag!

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.