Handlekurv
Meny

Personlig gave til golferen - 12 morsomme golfgaver

Hvis du leter etter en personlig gave til golfere, har du kommet til rett sted. Sesongen har akkurat startet igjen og vi har mange fine dingser som passer som en golfhanske til din golfgale kjæreste.

Golf og dingser går hånd i hånd, det vet du uansett om du er en golfelsker selv eller om du bor sammen med en golfnerd. Hos oss finner du massevis av morsomme og praktiske golfgaver til ham og henne, og du kan også personliggjøre dem ved å velge din egen graveringstekst, det blir en ekstra unik gave til den golfinteresserte. Vi kan også gravere golfmotiver på produktene våre om du ønsker det, bare ta kontakt med oss ​​så hjelper vi deg. Vi har også eksklusive greengaffler fra Skultuna 1607 som kan graveres, et luksuriøst og praktisk verktøy for den sofistikerte golfspilleren.

Tips til en personlig golfgave

  • Greengaffel med gravering
  • Lommelerke med gravering
  • Termos med gravering
  • Termokopp med gravering
  • Vannflaske med gravering
  • Whiskey glass med gravering
  • Ølkrus med graveringEn virkelig klassisk personlig gave til golfspilleren er en inngravert lommelerke. Enhver respektabel golfbag bør ha en lommelerke som inneholder noe godt som kan tas ut ved behov. Hvorfor ikke vår fine lommelerke "The Open" som er en meget elegant lerke i tinn som er offisielt lisensiert av British Open og laget i England.

Gavetips til noen som elsker golf

Andre praktiske gaver som passer noen som elsker golf er f.eks. termoser, termoskrus og vannflasker med egen inngravert tekst. I den kaldere delen av golfsesongen varmer en termos eller termoskrus med varmt innhold deg opp på banen. I de varmere periodene, eller på golfferier på sørligere breddegrader, er vann viktig, så en vannflaske av høy kvalitet er et must for golfrunden, hvorfor ikke en modell som holder kulden godt?

Gave til golfentusiast

Hva er passende eller morsomt å gravere på en personlig golfgave da? Navn og datoer fungerer alltid, men det kan også være morsomt med et ordtak eller en indre vits som bare du i golfgruppen kjenner til. Som vi skrev tidligere kan vi også hjelpe til med å fikse golfmotiver på de fleste av produktene våre. Et inngravert golfmotiv med navn eller tekst under er virkelig stilig og verdsatt.

Gave til golfspilleren

Vi vet at mange golfere er veldig glad i Skottland, selvfølgelig pga golf, men mange har også interesse for whisky. Derfor kan whiskyglass eller en whiskykaraffel med navn eller golfmotiv inngravert også være en høyt verdsatt personlig golfgave. Det samme gjelder ofte for øl, og her er et ølkrus perfekt for å nyte favorittdrinken etter en vellykket golfrunde.

Personlig julegave til golferen

Vi har selvfølgelig flere gaver og dingser i mange forskjellige kategorier, så trenger du mer inspirasjon er det bare å klikke deg rundt blant alle produktene som kan graveres. Et tips er også å se nærmere på kategorien personlig gave til ham. Bestill i dag og din personlige gave vil bli levert til deg pent og enkelt.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.