Handlekurv
Meny

Personlig gave til fiskeren - Våre 12 beste tips om fiske gaver

Fiskere har en tendens til å være gadget-gale når det kommer til fisketilbehør og andre ting som dreier seg om hobbyen. Leter du etter en personlig gave til fiskere, har du kommet til rett sted, for du kan velge din egen graverte tekst på alle våre fine produkter!

Er din kjære gal etter fiske? Da vet du at dingser er svært etterspurt når det kommer til denne hobbyen. Det handler ikke bare om fiskestenger og agn, men også om alle dingsene rundt som gjør fisket mer behagelig og morsomt. En morsom gave til fiskere kan f.eks. være en håndvarmer med egen gravering som varmer deg under vår- og høstfiske. Du kan velge gravering på alle våre produkter og vi kan også hjelpe deg med gravering av fiskemotiver på et passende produkt om du vil, bare ta kontakt med oss ​​så hjelper vi deg!

Tips til en personlig gave til fiskeren

 

  • Håndvarmer med gravering
  • Jakt/villmarkskniv med gravering
  • Lommelerke med gravering
  • Multiverktøy med gravering
  • Termos med gravering
  • Termokopp med gravering
  • Whiskyglass med gravering
  • Ølkrus med gravering


En verdsatt og klassisk gave til den fiskeinteresserte er en lommelerke med egen inngravert tekst. En lerke med sterkt innhold er perfekt å feire en fin fangst med, og en slurk kan også varme deg opp når det begynner å bli kjølig oppe på fjellet. Vi anbefaler en av våre lerker som kommer i gaveeske sammen med et par kopper og en trakt, som gjør det lettere å fylle lommelerken og dele innholdet.

Morsom gave til fiskeren

Forslag til andre praktiske dingser som passer perfekt som personlige fiskegaver er f.eks. termoser og termokopper. Vi har termoser av høy kvalitet fra den originale "Thermos" og det svenske merket "Vildmark" i mange forskjellige størrelser og farger. Et termoskrus med varm kaffe til bilen om morgenen på vei ut for å fiske er en verdsatt egenskap, og en større termos med kaffe som kan følge deg på fiskeeventyret varmer deg godt i ruskevær.

Fiske gaver

Hva bør du gravere på din personlige fiskegave da? Det vanligste er f.eks. navn og initialer, men også spesifikke datoer eller ordtak som betyr noe spesielt for deg vil være både en omtenksom og verdsatt gave. Som vi nevnte tidligere, hjelper vi også mer enn gjerne med gravering av fiskemotiver for å gjøre gaven din helt perfekt.

Gave til en fisker

Nå trenger ikke din gave til en fiskeentusiast være noe som brukes under selve fisket, men det kan likevel være f.eks. whiskyglass med fiskemotiv inngravert. Vi vet at mange fiskere er glad i både øl og whisky, så et par elegante glass eller et ølkrus med eget motiv er en mye verdsatt gave som vil komme godt til nytte hjemme på hytta etter en dag med fiske.

Julegave til fiskeren

I vårt sortiment finner du selvsagt mange flere produkter og dingser enn bare disse, så bare klikk deg rundt blant alle kategoriene av produkter som kan graveres så finner du garantert noe som passer din fiskegale kjære. Et forslag er å se nærmere på kategorien gave til han. Bestill din personlige fiskegave i dag!

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.