Handlekurv
Meny

Hva kan man gjøre på valentinsdagen 2023?

Valentinsdagen faller som hvert år den 14. februar. Dagen er tradisjonelt forbundet med romantisk kjærlighet og er en populær anledning for par til å utveksle gaver. Men hva kan du gjøre på Valentinsdagen 2023? Vi har de beste tipsene for deg og din kjære for å få en virkelig minneverdig dag!

Årets Valentinsdag faller på en tirsdag, det er med andre ord en perfekt start på dagen ved å overraske kjæresten din med frokost på senga. Da er det mange morsomme og romantiske aktiviteter å finne på i løpet av dagen, og du skal selvfølgelig ha forberedt en fin gave også. Eller kanskje flere gaver? Hvorfor ikke begynne med en mindre gave om morgenen og en litt finere gave senere på kvelden?

 

Hva kan man gjøre på valentinsdagen?

 

  • Overrask med frokost på sengen
  • Lage middag sammen
  • Spille spill sammen
  • Netflix & chill
  • Skriv klassiske kjærlighetsbrev til hverandre
  • Overrask med en personlig gravert gave

 


Når det kommer til gaver, er en personlig gave til Valentinsdagen et godt alternativ. En personlig gave viser at du har lagt ned tanker og krefter på å velge noe som er unikt og meningsfullt for partneren din. Her på getpersonal.se finner du masse fine produkter og gaver og du kan enkelt velge din egen graveringstekst.

Favoritt gaver

En gave som er virkelig klassisk og perfekt til din kjære på Valentinsdagen er en ekte gullbelagt rose. Vår 24K Gold Rose Aphrodite er en tidløs og romantisk gave som vil vare evig og i motsetning til vanlige blomster eller sjokolade, som kan visne eller slites ut. Det er en spesiell måte å uttrykke din kjærlighet og hengivenhet for din kjære, og det vil være en påminnelse om din kjærlighet i årene som kommer. Dette produktet kan selvfølgelig også graveres.

Romantiske gaver

Når det kommer til andre ideer til personlige gaver, er det absolutt best å velge et produkt som matcher din respektive stil eller interesse. Han eller hun vil allerede sette pris på en slik gave i seg selv, men når du i tillegg har satt et personlig preg på den med gravering, vil det legges til en ekstra grad av overraskelse og påskjønnelse.

Her på getpersonal.no finner du masse forskjellige gaver i mange forskjellige kategorier, så det er enkelt å finne en gave som passer til din andre halvdel. Er det interesse for drikke, har vi fine champagneglass, vinglass, whiskyglass eller ølglass. Er stil viktig, har vi armbånd, mansjettknapper, halskjeder og også eksklusive skopussesett for de som tar skopleie på alvor.

Valentins gave til ham

For friluftsmennesket har vi termoskrus, termoser og håndvarmere. For amatørkokken har vi eksklusive kokkekniver, forklær og grillkofferter. I kategorien praktiske gaver finner du stilige lommebøker, penner, nøkkelringer og smykkeskrin.

Og det beste med det hele er at du kan gjøre gaven personlig på en rask og enkel måte. Bare gå til produktsiden for gaven du liker og scroll ned så kan du velge graveringstekst, font og tekststørrelse. Når det kommer til hva du skal gravere, er det kun fantasien din som setter grenser. Leter du etter inspirasjon er følgende populære å gravere: navn, initialer, dato, ordtak, en kjærlighetserklæring, et ordspill eller noe internt som bare betyr noe for dere.

Valentins gave til henne

Det er alltid lettere å være ute i god tid, så nå som du har mange ideer om hva du skal gjøre på Valentinsdagen, er det på tide å begynne å planlegge! Skriv en liste på datamaskinen eller telefonen med dagens aktiviteter, og bestill en personlig gave på fredag ​​slik at du mottar den i tide før 14. februar.

Ved å overraske din kjære med en personlig gravert gave, skaper du både en unik og uforglemmelig gave som vil bli verdsatt for alltid. Klikk her for å se alle våre beste tips om gaver til Valentinsdagen!

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.