Handlekurv
Meny

Hva kan man gjøre på valentinsdagen 2023?

Hva kan man gjøre på Valentinsdagen 2023 i pandemitider? Vi har de beste tipsene for deg og din kjære for å få en virkelig minneverdig dag!

Som vanlig faller Valentinsdagen 14. februar, og for andre gang faller Valentinsdagen under Covid-pandemien og mange ønsker å holde seg unna for sikkerhets skyld og derfor holde seg hjemme i stedet for å gå ut på f.eks. restaurant og feire kjærligheten.

Årets Valentinsdag faller på en mandag, som er en dag som vi kanskje ikke vanligvis forbinder med romantikk eller kjærlighet, men for de fleste er det en ny, litt tøff start på arbeidsuken. Men ikke la det stoppe deg fra å feire kjærligheten din, det er fullt mulig å starte med en liten overraskelse om morgenen og så fortsette med den større finalen på kvelden når du er ferdig med å jobbe.

 

Hva kan man gjøre på valentinsdagen?

 

  • Overrask med frokost på sengen
  • Lage middag sammen
  • Bestill en ekstra hyggelig middag hjemme
  • Spille spill sammen
  • Netflix & chill
  • Skriv klassiske kjærlighetsbrev til hverandre
  • Overrask med en personlig gravert gave

 


Valentinsdagen har sin opprinnelse i Romerriket og har, som mange andre feiringer og høytider, med religion å gjøre. Men nå for tiden, på Valentinsdagen, feirer vi vår kjærlighet til våre respektive.

Så hva kan du gjøre på Valentinsdagen? Det er opp til deg, og hvorfor ikke ta stafettpinnen allerede nå og planlegge noen aktiviteter eller gaver som du vet at kjæresten din vil sette pris på. Det er alltid populært å kunne slappe av, bli overrasket eller få vist verdsettelse for den man er.

Favoritt gaver

Vårt forslag er å planlegge en rekke aktiviteter og overraskelser for kjæresten, mannen eller konen din. For det første, hvorfor ikke planlegge en koselig frokost på sengen? Det blir en fin start på dagen som setter den rette stemningen for kvelden.

Bestill så en luksuriøs eller annerledes middag som dere kan nyte sammen, og se så en film sammen som dere har valgt ut (og som du vet at kjæresten din vil like). Under middagen er det også flott å overraske med en personlig gave. Kanskje et par champagneglass med gravering som du kan bruke live og ved andre feiringer?

Romantiske gaver

Når det kommer til personlige gaver, er det absolutt best å velge et produkt som matcher din respektive stil eller interesse. Han eller hun vil allerede sette pris på en slik gave i seg selv, men når du i tillegg har satt et personlig preg på den med gravering, vil det legges til en ekstra grad av overraskelse og påskjønnelse.

Her på getpersonal.no finner du masse forskjellige gaver i mange forskjellige kategorier, så det er enkelt å finne en gave som passer til din andre halvdel. Er det interesse for drikke, har vi fine champagneglass, vinglass, whiskyglass eller ølglass. Er stil viktig, har vi armbånd, mansjettknapper, halskjeder og også eksklusive skopussesett for de som tar skopleie på alvor.

Valentins gave til ham

For friluftsmennesket har vi termoskrus, termoser og håndvarmere. For amatørkokken har vi eksklusive kokkekniver, forklær og grillkofferter. I kategorien praktiske gaver finner du stilige lommebøker, penner, nøkkelringer og smykkeskrin.

Og det beste med det hele er at du kan gjøre gaven personlig på en rask og enkel måte. Bare gå til produktsiden for gaven du liker og scroll ned så kan du velge graveringstekst, font og tekststørrelse. Når det kommer til hva du skal gravere, er det kun fantasien din som setter grenser. Leter du etter inspirasjon er følgende populære å gravere: navn, initialer, dato, ordtak, en kjærlighetserklæring, et ordspill eller noe internt som bare betyr noe for dere.

Valentins gave til henne

Det er alltid lettere å være ute i god tid, så nå som du har mange ideer om hva du skal gjøre på Valentinsdagen, er det på tide å begynne å planlegge! Skriv en liste på datamaskinen eller telefonen med dagens aktiviteter, og bestill en personlig gave på fredag ​​slik at du mottar den i tide før 14. februar.

Ved å overraske din kjære med en personlig gravert gave, skaper du både en unik og uforglemmelig gave som vil bli verdsatt for alltid. Klikk her for å se alle våre beste tips om gaver til Valentinsdagen!

Innlogging
Create an account
Reset password