Handlekurv
Meny

God eksamensgave 2024 - Våre 12 beste tips

Leter du etter en virkelig god eksamensgave? Da har vi de perfekte gavetipsene til deg! Her finner du våre beste tips om personlige gaver til eksamen 2024.

I januar fullføres mange utdanninger ved universiteter og høyskoler og studentene avsluttes. For eksempel er det mange lærere, førskolelærere og sykepleiere som får gradene sine på den kaldeste tiden av året. En akademisk grad tildeles av statlige universiteter eller høyskoler, men selv private høyere utdanningsinstitusjoner kan, med tillatelse fra myndighetene, tildele grader.

Uteksaminering er en av de største dagene i livet ditt, og dette bør feires skikkelig. Etter flere år med hardt studium på et magert studielån er studenten endelig ferdig med utdannelsen og skal kaste seg ut i voksenlivet for alvor.

Populære produktkategorier for eksamensgaver

  • Champagneglass med gravering
  • Champagnesabel med gravering
  • Lommelerke med gravering
  • Mansjettknapper med gravering
  • Parker Penn med gravering
  • Passetui med navn
  • Skopussesett med graveringHar du noen nær deg som skal uteksamineres, har du sannsynligvis lyst til å gi bort en kjempefin gave til eksamen. En skikkelig god eksamensgave skal være både personlig, av god kvalitet og minne om den store dagen i år som ligger foran oss.

Du vil ikke måtte ta med en flaske champagne til, uansett hvor god den er, og hvem har noen gang blitt fornøyd med et gavekort? Å finne den perfekte gradsgaven kan være lettere sagt enn gjort, men det er noen triks å ta, for å kunne finne på en pakke med litt mer spennende innhold enn en kokebok eller en anonym klokke.

Praktiske gaver


Først, prøv alltid å finne en gave som mottakeren virkelig vil sette pris på og verdsette. Her kan du for eksempel velge en gave som har med en spesiell interesse å gjøre eller som på en eller annen måte kan knyttes til utdanningen han nettopp har fullført.

Det kan for eksempel passe veldig bra med en fin og litt mer eksklusiv kortholder, hvor de som nettopp er uteksaminert kan beholde visittkortene fra sine fremtidige jobb og faglige kontakter? Kanskje du vet at mottakeren av gaven bryr seg om utseende og stil? Da vil han kanskje sette pris på en fin klokkeoppbevaring eller et deilig tilbehør som et halskjede eller et armbånd?

Gaver å feire med


Det er også lurt å gi bort noe som er litt mer eksklusivt enn det du vanligvis kjøper til deg selv, for eksempel en champagnesabel eller en nydelig whiskykaraffel? Kanskje en finere variant av noe du bruker daglig, for eksempel en lommebok eller en eksklusiv penn?

Dette er ting vi alle bruker og har godt av og som kan være litt ekstra gøy å få i en litt mer eksklusivt designet variant. Det neste trinnet er å sette det personlige og unike preget på gaven. Du kan da gravere for eksempel et navn eller et par initialer på det du har valgt ut i gave.

Morsomme eksamensgaver


Det er mulig å gravere på mange forskjellige materialer som glass, metall og tre. Det er derfor mange fantastiske gaver å velge mellom som du også kan gjøre helt unike og personlige gjennom en selvvalgt graveringstekst. Du kan for eksempel gi bort et par mansjettknapper i stilig design, inngravert med mottakerens initialer.

Eller hvorfor ikke vakre whiskyglass med studentens navn inngravert, for å feire den etterlengtede eksamen? Ved å velge en personlig gravering som navn, initialer, årstall eller hvorfor ikke en tekstlinje som har en spesiell betydning for mottakeren, kan du gjøre en flott gave fantastisk.

Gode eksamensgaver 2024


Det er alltid mer moro og minneverdig å motta en gave som er personlig og unik, spesielt på en dag som er like viktig som eksamensdagen. Et par champagneglass med gavemottakerens initialer inngravert er spesielt godt å riste på en dag som denne!

Ved å gi bort en personlig og unik gave i form av noe med din egen utvalgte tekst inngravert, garanterer du at gaven vil bli verdsatt og pleiet som et kjært minne i mange år fremover. Se i vår kategori eksamensgave for å se mange flere gode tips.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.