Handlekurv
Meny

Gave til han som har alt - Våre 12 beste tips

Leter du etter en gave til han som har alt, har du funnet den rette! Blant våre beste gavetips finner du enkelt en unik og personlig gave som skiller seg ut og vil bli satt stor pris på!

Leter du etter en gave til mann som har alt, har du funnet den rette! Blant våre beste gavetips finner du enkelt en unik og personlig gave som skiller seg ut og vil bli satt stor pris på!

Vi har lest undersøkelser og det beste svaret vi har funnet kommer fra atferdsforskere: best i kategorien "gave til en som har alt" er et produkt som personen ønsker eller synes er morsomt, men ikke ville fått kjøpt til seg selv.

Heldigvis har vi mange gode tips som passer akkurat denne gavetanken. Alle våre produkter kan også graveres med f.eks. navn, initialer, tekst eller et morsomt og passende ordtak. Personlig gravering gjør din gave til han som har alt ekstra unik!

 

Hva er en god gave til mannen som har alt?

 

  • Badstuebøtte med gravering
  • Champagnesabel med gravering
  • Eksklusivt forkle med navn
  • Toalettmappe med navn
  • Skopleieboks med gravering
  • Whiskey sett med gravering

 


Produktutvalget vårt er bredt og du vil garantert finne en dings i et område som interesserer mannen din. Liker han champagne, whisky, vin eller øl? Ikke noe problem, vi har mange eksklusive produkter i disse kategoriene sammen med din personlig valgte gravering blir enda mer unik. En perfekt gave til mannen som har alt!

Du kan gravere på mange forskjellige typer materialer som vi har på våre produkter: metall, glass, lær og tre og mye mer. Det betyr at det er mange muligheter for å finne en gave til han som har alt!

Kreative ideer gave til han som har alt

En annen god gave til en mann som har alt kan være noe forretnings- eller kontorrelatert, f.eks. et par eksklusive mansjettknapper, en luksuriøs visittkortholder eller reservoarpenn med navn eller initialer inngravert. En virkelig fin reservoarpenn for å signere kontrakter eller kontrakter kan være en mye verdsatt gave til mannen som har alt som også varer livet ut.

For villmarksinteresserte kan en stilig lommeveske eller et profesjonelt multiverktøy med personlig gravering være en verdsatt gave, og vi har mange ulike modeller for ulike behov. Disse gavene passer for jegere, fiskere eller naturelskere som liker å dra på eventyr i skog og fjell.

Gave til mannen som har alt

Vi har selvfølgelig også vanlige termoser og termoskrus i alle mulige farger og størrelser. Du kjenner din mann eller bekjent best og vet hva han setter pris på i gavekategorien til den som har alt!

Whisky er en populær drink blant mange menn og whiskytilbehør er alltid en morsom gave. Vi har tunge og luksuriøse whiskyglass, elegante og stilige whiskysmakingsglass, eksklusive whiskykarafler og whiskysett for kresne kjennere! Med gravering av f.eks. initialer på whiskytilbehør, vil det være en perfekt gave til en som har alt.

Gave til den som har alt

Vi har mange skikkelig tunge whiskyglass, spesielt fra LSA, f.eks. Boris- og Islay-modellene. Eksklusive håndlagde glass som er perfekte for tunge og røykfylte whiskyer fra Islay. Et par skikkelig fine whiskyglass i kombinasjon med en fin flaske whisky i gave er enhver whiskyelskers drøm, f.eks. en ultimat gave til pappa som har alt men ikke får nok av whisky.

En virkelig unik gave til en som har alt er badstutilbehør med egen gravering. Vi har fine badstubøtter, saunapinner og badstubøtter. Gravert badstuetilbehør er garantert en unik gave som du ikke ser ofte, men likevel veldig morsom og verdsatt!

Gave til en som har alt og elsker øl

Akkurat som whisky er øl også en høyt verdsatt drikk blant menn. De fleste menn har ikke et eget personlig gravert ølkrus, noe vi mener bør endres. Et stilig ølkrus i glass eller tinn med gravering blir litt personlig hverdagsluksus foran filmen eller fotballkampen, en veldig morsom gave til mann som har alt.

I tillegg til et ølkrus er selvfølgelig også ølglass en perfekt gave til han som har alt. Ikke alle har eller bør kjøpe ølglass med gravering til seg selv, og det er her du kan komme inn med en unik overraskelse!

Gave til mann som har alt og elsker klokker

For de klokkerinteresserte har vi veldig fine klokkebokser som passer perfekt til gravering. En av våre Stackers skinnklokkebokser med glasslokk, sammen med graverte initialer, vil være en perfekt gave til mannen som tar klokkene sine på alvor. Vi har også mindre klokkerør som passer for forretningsreisende som ønsker å oppbevare klokken elegant og trygt, en populær gave til den som har alt.

Til mannen med interesse for vin

For vinelskeren har vi fine vinglass og svært eksklusive vinkarafler fra bl.a. Spiegelau og Riedel. Sammen med en flaske god vin blir gravert vintilbehør en perfekt gave til en som har alt! Også elegante og eksklusive korketrekkere med f.eks. initialer gravert vil være en unik og verdsatt gave til noen som har alt.

En gave som nylig har blitt veldig populær som gave til han som har alt er en personlig gravert sammenleggbar grillkniv. Vi forstår godt hvorfor, dette er et veldig morsomt, unikt og eksklusivt produkt som mange ikke ville kjøpt til seg selv, hvorpå det passer perfekt som gave til man som har alt.

Skal du på grillmiddag med vennene dine? En perfekt mulighet til å ta med en eksklusiv personlig gravert sammenleggbar grillkniv som et unikt og annerledes tilbehør! Våre sammenleggbare grillkniver er laget i Italia av Berkel og er av absolutt høyeste kvalitet!

Gave til pappa som har alt

I kategorien "smykker for menn" har vi kjempefine armbånd som kan graveres og matches fint mot f.eks. en eksklusiv klokke. Har mannen din en fin klokke? Velg et armbånd som matcher klokken, det blir en unik og motebevisst gave til de som har alt! Disse eksklusive armbåndene som er av høyeste kvalitet.

En mann som allerede har det meste har garantert en haug med fine skinnsko. Men har han tilbehøret som trengs for riktig vedlikehold av skoene? Vi har eksklusive skopleiebokser fylt med høykvalitets skokremer og skobørster, f.eks. så vår "Saphir Walnut" er en bestselger i gavekategorien for han som har alt.

Gave til de som har alt og reiser mye

Andre fine og verdsatt forslag i gave til en som har alt er toalettsaker og passetuier. Vi har luksuriøse toalettsaker og passvesker i skinn, med navn, initialer eller en kjærlig tekst inngravert, det vil være perfekt for forretningsreisende. Han vil gjøre god bruk av gaven og huske omtanken din hver gang han reiser, bruker produktet og ser graveringsteksten din.

Vi vet av erfaring at våre produkter er svært populære gaver til menn, men at de mange ganger ikke ville unnet seg selv å kjøpe et unikt og gravert produkt til seg selv, da mange kanskje synes det ville føles litt rart. Derfor passer våre produkter med personlig gravering så vel som gaver og blir ekstra verdsatt!

Kjøp din unike gave til mannen som allerede har alt i dag - Vi tilbyr gratis frakt! Klikk her for å se enda flere tips om personlige gaver til ham.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.