Handlekurv
Meny

Farsdagsgave til nybakt pappa - Våre 12 beste tips for gave fra baby

Å legge til en søt liten baby til familien er selvfølgelig verdt å feire, men det er også noe ekstra spesielt med en fars første farsdag. Planlegg og gjør det til en dag han vil huske og verne om for livet. En personlig farsdagsgave til nybakt pappa sammen med andre hyggelige gester og overraskelser gjør det til en uforglemmelig dag!

En første farsdagsgave fra baby bør definitivt være noe personlig, og derfor finner du mange gode gaveideer her. Du kan nemlig velge graveringstekst på alle produkter selv. Gaven i seg selv trenger ikke være babyrelatert, men den må selvfølgelig være fra den lille søta, og dette kan enkelt sees ved hjelp av graveringen.

Farsdagsgave fra baby

Med graveringsteksten kan du være kreativ og personlig for å vise ekte takknemlighet for babyens far og kjæresten din. Med den rette gaven vil din farsdagsgave til en nybakt far være unik og minneverdig. Hvis det skulle skje at babyen din ikke har kommet ennå, fungerer det selvfølgelig like greit å overraske med en farsdagsgave til kommende far. Hvis han har vært en stor og viktig støtte for deg under graviditeten, vil en farsdagsgave bli satt stor pris på selv om den lille babyen din kommer litt senere.

Hva er en god farsdagsgave til en nybakt pappa?

 

  • Armbånd med gravering
  • Halskjede med gravering
  • Lommebok med gravering
  • Nøkkelring med gravering
  • Termos med gravering
  • Toalettmappe med navn
  • Ølkrus med graveringHvilket produkt eller gave med egen gravering er best for mannen i livet ditt? Det burde vi nok klare å finne ut av! Hvilke interesser og hobbyer driver han med? Er han interessert i f.eks. jakt eller fiske? Da er kanskje en lommelerke eller termos med gjennomtenkt gravert tekst perfekt som farsdagsgave til en nybakt pappa.  Eller er han motebevisst og stilbevisst? Da er det kanskje en klokkeboks eller et eksklusivt armbånd eller mansjettknapper som gjelder.

Farsdagsgave fra barn

Vi har mange forskjellige produkter og kategorier, så du kan definitivt finne noe som passer din mann. Er han kanskje en entusiast når det kommer til øl, vin eller whisky? Da blir han veldig glad for et ølkrus eller et par vin- eller whiskyglass med en gjennomtenkt inngravert tekst. Kombiner gjerne en slik gave med en flaske som inneholder noe skikkelig godt.

Farsdagsgave til en som har alt

Så klikk deg rundt til du finner en fin gave som du vet at mannen din vil sette pris på. Tenk så på en passende graveringstekst, det kan være alt fra navn, dato og initialer til en søt tekst fra babyen din. Er barna dine allerede noen år, kan du selvfølgelig hjelpe dem med å velge en god farsdagsgave fra barn. Vi har gratis frakt. I kategorien farsdagsgave finner du mange flere tips om gaver til en nybakt eller kommende far.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.