Handlekurv
Meny

Eksklusive herre armbånd B-Joy

Salvatore Bersanis eksklusive armbånd herre av merket "B-Joy" er moderne og veldig stilige armbånd. Dette er eksklusive armbånd for menn som samtidig er diskrete og veldig stilige. De matches enkelt og fint til både dressede og mer uformelle klesstiler og finere klokker.

I kategorien eksklusive og dyre herrearmbånd blir det lett for mye, for stort og prangende, men italienske Salvatore Bersani beholder det eksklusive uten at det er i nærheten av «for mye».

Akkurat som den klassiske italienske herremoten, er stilrenhet nøkkelordet for Salvatore Bersanis eksklusive armbånd menn. De er laget av rustfritt stål og de fleste armbånd har også små detaljer av ekte 18 karat gull og/eller en diamant.

 

Hva gjør B-Joy til et virkelig eksklusivt armbånd for menn?

 

  • Designet og produsert i Italia
  • Elementer av ekte gull og/eller diamanter
  • Kan enkelt tilpasses med gravering
  • Robust rustfritt stål som hovedmateriale
  • Stilig og veldig elegant

 


Armbåndene kan graveres med egen graveringstekst, et personlig preg som gjør armbåndet ekstra personlig, unikt og verdsatt. På produktsidene til armbåndene kan du enkelt velge graveringstekst, font og tekststørrelse. For disse stilige eksklusive armbåndene til menn anbefaler vi liten og diskret gravering, f.eks. navn, initialer eller en dato.

Eksklusive herre armbånd B-Joy

Å finne riktig størrelse på armbåndet kan være en utfordring, spesielt når du bestiller på nett og ikke kan teste direkte på håndleddet, noe du kanskje ikke vil gjøre når du gir bort armbåndet i gave.

Men B-Joy har en enkel løsning på dette! B-Joy armbåndene er 19 cm lange fra starten og du kan kjøpe løse forlengelsesdeler på ca 1 cm pr del og forlenge til ønsket lengde. Det er veldig enkelt å sette på forlengelsesdelene, se følgende veiledning.

 

Våre forslag for matching til klokker

 

  • Klokke med stålfargede lenker og hvit/lys urskive - B-Joy Asterio
  • Klokke med sorte stållenker og svart/mørk urskive - B-Joy Spartaco
  • Klokke med brunt lærarmbånd og hvit/lys urskive - B-Joy Cosimo Brown
  • Klokke med svart lærarmbånd og hvit/lys urskive - B-Joy Cosimo Black

 

Men andre kombinasjoner enn våre forslag ovenfor kan selvfølgelig også fungere perfekt! Kjøp ditt eksklusive herrearmbånd online i dag, vi har gratis frakt. Du kan også gå inn på denne linken hvis du vil se hele vårt utvalg av armbånd i ulike stiler og materialer.

Innlogging
Create an account
Reset password

10% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Abonner på vår mailingliste og motta en 10% rabattkode til din e-post.