Gaver & Gadgets

Gaver. Ting vi gir bort for å vise at vi bryr oss og liker noen. At vi tenker på vedkommende. Gaven er kanskje ikke akkurat alltid det mottakeren ønsker, men felles for alle gaver er at de gis bort i beste mening, med et håp om at de settes pris på og er til glede og nytte for de som får dem.

Den personlige gaven til noen du liker finner du her hos oss på Getpersonal.no. Med vår hjelp får du ikke bare en gave som kan være nyttig i hverdagen, du får også muligheten til å gjøre den helt unik. Her kan du fikse en gave som ikke bare er praktisk, men som også appelerer til det emosjonelle. Den perfekte kombinasjonen av det som skaper den perfekte gaven.

Getpersonal.no gjør det lett for deg som giver. Uansett om det dreier seg om en snusboks i metall, en seddelklemme, lommebøker, lommelerker eller kortholdere, finner du presangen i vårt utvalg. Vi har også en rekke morsomme dingser for deg som er ute etter å kombinere gaven med humor. For at du virkelig skal være fornøyd med innkjøpet ditt, har vi sørget for at gavene hos oss er både vakre og holdbare. De fleste kan man dessuten få gravert, for å få den personlige touchen som iblant kreves for å gjøre din presang litt ekstra spesiell.

Les mer
8 vare(r)
Bruk synkende rekkefølge
 1. Kjærlighetslås Heart Silver 44 mm
  Kjærlighetslås Heart Silver 44 mm
  Pris fra: 
  kr 280,00
 2. Kortholder Metall Carrier Slim
  Kortholder Metall Carrier Slim
  Pris fra: 
  kr 285,00
 3. Lommebok Exentri Black
  Lommebok Exentri Black
  Pris fra: 
  kr 499,00
 4. lommelerke stål gravering
  Lommelerke Stål Satin
  Pris fra: 
  kr 375,00
 5. /
  Nøkkelring Steel Square
  Pris fra: 
  kr 255,00
 6. Penn Classic Black Gold
  Penn Classic Black Gold
  Pris fra: 
  kr 265,00
 7. Snusdåse Stål Classic Steel
  Snusdåse Stål Classic Steel
  Pris fra: 
  kr 280,00
 8. Zippo Brushed Chrome
  Zippo Brushed Chrome
  Pris fra: 
  kr 280,00
8 vare(r)